maanantai 20. heinäkuuta 2009

Viikonloppu

Viikonloppu meni taasen todella nopeasti...
Sunnuntaina Papu jäi kotiin Divan ja Nokin lähtiessä pentunäyttelyyn Helsinkiin Tuomarinkartanoon. Vähän poika siitä suuttui.. Emäntä sai kyllä niin vihaisen mulkaisun sulkiessaan ulko-ovea ettei tosikaan.

Päivä oli lämmin, ja joilla kuilla meinasi nahka kärventyäkin, mutta minä ja Diva vain nautittiin kauniista ilmasta ja auringosta täysin rinnoin. Ehkäpä vähän liikaakin, sillä kun vihdoin tuli meidän vuoro mennä kehään, ei Divaa juurikaan kiinnostanut esiintyä. Kuono etsiytyi maahan haistelemaan hyviä hajuja nurmikosta emännän yrittäessä houkutella eteenpäin. Pöydällä tosin tyttö oli esimerkillisesti ja saikin tuomarilta kehuja.
Diva hurmasi tuomaria ROP pennun verran, ja sai myöskin Kunniapalkinnon :D

Jäimme odottelemaan sitten RYP- kehää, ja sitä saimmekin odotella.. Näyttely oli hieman venähtänyt, ja kehä aloitettiin tuntia myöhemmin kuin järjestäjät olivat suunnitelleet. Meidät sijoitettiin kokoomakehässä suurin piirtein koko järjestykseen, Divan ja mun jäädessä pitämään perää. Ja meinasimme jäädä koko porukasta, sillä siirtyessämme RYP kehään, meidän välistä kulki nainen kahden sakemannin kanssa ja veti myöskin rämisevää häkkiä perässään... Ei meidän auttanut kuin odottaa, että pääsimme jatkamaan matkaa.
Ryhmäkehä olikin sitten isojen koirien juhlaa, mutta saimmepahan ainakin lisää kokemusta...

Kotiin palattuamme ei Bardin ja Divan riemulla ollut rajaa. Tuntikausia piti leikkiä yhdessä ja kyhnätä kylki kyljessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti