perjantai 31. heinäkuuta 2009

kesäloma

On jäänyt kirjoittelu vähemmälle kun on KESÄLOMAA!! Mutta nyt kun sataa vettä, ja koti on siivottu, voisi muutaman sanan kuulumisia kirjoitellakkin.

Viime viikonloppuna Diva osallistui Eukanuba Summer puppy show'hun Helsingissä, ja oli PN2 ja sai kunniapalkinnon. Mun kummipoika Schipperke pisti aika lailla paremmaksi, ja oli BIS! Eihän siinä esittäjällä eli allekirjoittaneella pysynyt pokka, ja vaan itku tuli ilosta!

Divan ja Bardin kanssa agilitytreenit on sujuneet keskivertoisesti oikein mukavasti. Diva lähtee kivasti eteen esteille. Joskus yrittää vähän oikoa mutkaputkissa, jotta pääsisi targetille nappaamaan namin.. Mutta muuten oikein näppärä pikku kääpiöpinseri tyttö on! Ja innoissaan kuin mikä. Vielä kun saisi pysymään paremmin ohjaajan hallussa.. Mutta toki täytyy muistaa, että ikäähän tuolla Typysellä ei ole vielä kuin 8 kuukautta, joten ei lähdetä ahnehtimaan. Aika aikansa kutakin...

Bardi on jännä tapaus. Hyvinkäällä hallissa irtoaa hienosti eteen, mutta Parolan kentällä on ihan jähmeenä. Toivottavasti tämä johtuu siitä, että Hyvinkään ja Parolan treenit on peräkkäisinä päivinä. Saas nähdä sitten syksyllä onko sillä vaikutusta, että treenataan sitten Hyvinkäällä maanantaisin ja toiset eli Penan treenit on sitten keskiviikkona.
Vähän jännittää etukäteen tulevan viikonlopun kisat Valkeakoskella... Ei ole tullut kisattua kohta kuukauteen, joten saas nähdä onko jätkä aivan kiinni vai eikö ole käsissä olekkaan...
Koirahan on tosi hyvä, sillä vaan ei ole huippuohjaaja... siitä se on kiinni.
Mutta olis jätti hienoa saada puhtaat nollat tulevilta radoilta, vaikka ei sitten kahden parhaan joukkoon päästäiskään... Kahden sen vuoksi, että osallistujamäärän mukaan vain 2 parasta nollatulosta saa nousunollan kohti 3.s luokkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti